Det finns många tips för dig som är nybörjare och som vill börja betta men det finns inte särskilt många guider som samlar alla dessa tips. Därför är det precis vad jag har gjort här med vår lista över dem 5 bästa speltipsen för dig som vill börja betta.

Börja lågt:

När du precis har börjat betta bör du börja med att satsa lågt, du kommer inte veta exakt hur man gör och därför vill du börja lågt för att inte förlora särskilt mycket pengar. När du sedan blir bättre kan du börja lägga större bets.

Samla information:

Innan du gör ett bett på något vill du ha så mycket information som möjligt om det du bettar på. Du bör därför samla på information, börja lyssna mer uppmärksamt på nästan allt. Det kan alltid finnas något intressant att lära sig. Hos Målkoll.se hittar du de hetaste speltipsen för europatipset.

Betta på det du kan:

Alla har vi våra egna fritidsintressen och kanske kan du nu börja tjäna lite pengar på dit. Det finns säkerligen något ämne som du kan väldigt mycket om, kanske älskar du helt enkelt trav. Om du bettar på trav kommer du då ha högre chans att vinna eftersom du redan kan väldigt mycket om ämnet.

Skapa ett konto hos ett spelbolag:

Om du vill börja betta är detta utan tvekan det enklaste sättet. Nästan alla större casinon och spelbolag erbjuder dig att betta på olika saker. Vill du börja betta är detta vad du vill göra.

Håll dig uppdaterad:

Du kommer vilja hålla dig uppdaterad om vad som händer inom spelvärlden, det kommer att löna sig senare. Detta går hand i hand med det jag tidigare sa om information, det är helt enkelt viktigt att hålla sig uppdaterad. Det är kanske värt det att prenumerera på nyheter om ditt ämne via mail? Det kan löna sig när du väl ska till och betta.